Ceriotti

Authentic made in Italy
Kadernícky nábytok v talianskom štýle
Ceriotti rozpráva príbeh „Made in Italy“ prostredníctvom kvality svojich produktov. Inovácie, výskum a vášeň sú dogmy, ktoré zo značky urobili jedného z lídrov v tomto odvetví.
Dnes je Ceriotti prítomná na celom talianskom a medzinárodnom území a zaručuje kvalitu a spoľahlivosť každého zo svojich produktov.

Táto spoľahlivosť je výsledkom filozofie „Made in Italy“, ktorá sa postupne vytráca a ktorú je stále schopných zachovať len málo spoločností.

Jeho zbierka hostí projekty, ktoré vyjadrujú eklektickú kultúru, poháňanú neustálym výskumom a jej tradičnými hodnotami.
Od sušičov na kapotu po klimazóny, od Equatora po Cix300, poslaním nie je len uľahčiť prácu kaderníkovi, ale aj vyzdvihnúť jej umeleckú stránku. Spolu s úspechom spoločnosť Ceriotti v roku 1983 rozšírila svoju škálu produktov o rozvoj podnikania v oblasti nábytku. Byť iný, tvoriť, ponúknuť zákazníkovi ten najpohodlnejší a najštýlovejší kus nábytku je absolútnou nevyhnutnosťou. 

Ceriotti, inšpirovaný tvorivým zázemím Milána, navrhuje jedinečné kusy nábytku, ktoré označujú epické obdobie v dizajne salónov. Ceriotti, vedený rastúcou medzinárodnou slávou a uznaním, začal v roku 1984 príbeh plný vášne, historického – a stále prebiehajúceho – partnerstva s Cosmoprof Bologna, najvýznamnejšou a uznávanou výstavou vo svete kaderníctva.

© Copyright Hair & Salon s' s.r.o. 2022. All rights reserved.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram