ASP Luxury Haircare

Born in Britain
Svetové produkty zrodené v Británii.
Spoločnosť International Hair Cosmetics Ltd. UK bola založená v roku 1996 ako spoločnosť ktorá ponúka prémiové vlasové produkty pod značkou ASP Affinage Salon Professional.

Spočiatku boli predstavené iba línie permanentných farieb na vlasy. Značka sa však pre obrovský záujem veľmi rýchlo rozšírila o odtiene tón v tóne, trendové farby, trvalé na vlasy, špeciálne presvetľovacie a melírovacie systémy, šampóny, kondicionéry a stylingové produkty, ktoré sú vyrábané vo vývojovom a výskumnom centre spoločnosti v Taliansku. Tím vedený Dott. Nicola Summer pracuje neustále na prelomových inováciách, vývoji vzrušujúcich a špičkových vlasových produktov. Tieto unikátne a technologicky poháňané produkty boli veľmi milo prijaté zákazníkmi a kaderníckymi salónmi po celom svete. Práve toto robí značku ASP Luxury Haircare jednou z najrýchlejšie rastúcich značiek na svete. Tento rapídny rast ide ruka v ruke s bezkonkurenčnou inováciou a kvalitou produktov, podporené obsiahlymi školeniami a vzdelávacími systémami.
Dneska sa ASP Luxury Haircare produkty predávajú vo viac ako 50 krajinách sveta, so sídlami a vzdelávacími centrami v UK, USA a Austrálií.

Vizia
Byť najlepšou profesionálnou značkou pre kadernícke salóny na celom svete.

Misia
Inšpirovať vášeň a kreativitu v kaderníckych salónoch prostredníctvom prvotriednej inovácie produktov a vzdelaniu. Inovovať, inšpirovať, tvoriť.

Základne hodnoty
ASP vzdelanie motivuje a inšpiruje kadernícke salóny a vzbudzuje dôveru pre používanie našich produktov.

© Copyright Hair & Salon s' s.r.o. 2022. All rights reserved.

Ochrana osobných údajov - Zásady používania Cookies

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram